Nieuwe ouders

Kom eens kennismaken!

Bent u op zoek naar een geschikte basisschool voor uw zoon of dochter? De keuze voor de juiste basisschool voor uw kind is niet makkelijk. Om een goede en bewuste keuze te maken, bent u uiteraard van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een rondleiding door de school. U kunt telefonisch een afspraak maken; 0165-314077 of per mail; aventurijn@borgesius.net

Open inschrijfochtenden

Op de open inschrijfochtenden vertellen wij u graag meer over het onderwijs op bs Aventurijn, laten we u de school in bedrijf zien en kunt u uw zoon of dochter aanmelden.

Het bezoeken van de inschrijfochtend kan al gedaan worden vanaf het moment dat uw kind 2 jaar oud is en liefst voor de derde verjaardag van uw kind. Zo krijgen wij als school ruim van tevoren in beeld hoe groot de groei van nieuwe leerlingen zal zijn.

Ook voor schooljaar 2023-2024 staan weer nieuwe inschrijfochtenden gepland. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar aventurijn@borgesius.net

De inschrijfochtend is van 09.00 - 10.30 uur op de volgende dagen:

  • Maandag 11 december 2023
  • Donderdag 16 mei 2024
We vinden het leuk als uw zoon of dochter ook aanwezig is. Als u vragen heeft, maak gerust een afspraak!

Aanmelden

U wilt uw kind aanmelden op onze school? Dat vinden wij uiteraard leuk om te horen! Het zou fijn zijn wanneer u uw kind tijdig aanmeldt. Het aanmeldformulier kunt u downloaden via de onderstaande link.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Het aanmeldformulier kunt u digitaal invullen en versturen naar: aventurijn@borgesius.net
U mag het aanmeldformulier ook afdrukken en handmatig invullen. U kunt het formulier vervolgens afgeven bij ons op school.
Als het kind dat wordt aangemeld jonger dan 3 jaar is, betreft het nog een vooraanmelding. De officiële aanmelding gaat pas in als het kind 3 jaar geworden is.
Binnen een week krijgt u van ons een reactie op de aanmelding en zal er een aanmeldgesprek gepland worden. Heeft u verder nog vragen over de aanmelding of de te volgen stappen? Neemt u dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag verder!